BÁMULATOS MÓDON MENTETT ÉLETET AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT HELIKOPTERE!

Hirdetés:

BÁMULATOS MÓDON MENTETT ÉLETET AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT HELIKOPTERE!

ÚJRA IGAZI HŐSÖKRE TALÁLTUNK!!!
„Kérem, jöjjenek gyorsan! Nem lélegzik a csecsemőnk!”

Ezzel hívta fel egy rémült szülő a mentőket csütörtökön kora este.
A segítség elindult a szolnoki címre, a mentésirányító ezalatt vonalban maradt a bejelentővel.

A törökszentmiklósi esetkocsit és a közeli orvosi ügyeletet is a helyszínre riasztották, és felszállt egy mentőhelikopter.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása arról tájékoztatott, hogy néhány perc alatt a helyszínre értek, és rövid időn belül sikerült a kis beteg légzését és keringését is helyreállítani, így stabil állapotban szállíthatták intenzív osztályra.

Bajtársainknak Gratulálunk, a kis betegnek mielőbbi felépülést kívánunk!

És egy másik csoda a mentősökkel kapcsolatban :

Különösnek tűnhet a szolgálati időben, étteremben ebédelő mentők látványa.
Persze sietnie kell annak, aki kíváncsi a szokatlan látképre, hisz naponta csupán 20 percig lehet tanúja a kivételes környezetben eltöltött ebédnek.

Hirdetés:

A BALATONFÜREDI AKADÉMIA SPORT HOTEL igazgatónője úgy döntött, vendégül látja az utca másik felén levő mentőállomás dolgozóit.
A határozatlan időre szóló, térítésmentes felajánlás annyira megdöbbentő volt, hogy először ízetlen tréfát gyanítottak a mentők. A szálloda ugyanis nemcsak prémium szintű szolgáltatásairól, de kiváló konyhájáról is híres a környéken. Több egyeztetést követően kiderült, tréfáról szó sincs!

A hotel egyébként a SERVICE 4 YOU tagjaként kedvezményes pihenést is kínál minden kikapcsolódni vágyó mentődolgozó számára. Sokan persze kampányfogást sejtettek az ingyen ebédek mögött, de erről szó sincs. A menő hotel ugyanis sehol nem publikálta a nagylelkű felajánlást.
Horváthné Mercédesz igazgatónőnek, (vagy, ahogy a bajtársak hívják, Mercinek) egyébként sem ez az első, mentőket támogató akciója, bár erről nem szívesen beszél a mindig vidám fiatal direktor.
A bajtársak sem ma először ülhetnek a fehér abroszos asztalhoz. Már a nyár eleje óta várják naponta friss, meleg étellel bajtársainkat egy-egy kimerítő eset után a Hotel éttermi dolgozói.
„Természetes, hogy ahol százan esznek, ott a százegyedik sem koplalhat.
A mentőknek kevés idejük van az evésre. Miért ne tölthetnék ezt a 20 percet kellemes, rekreációra alkalmas környezetben, finom ételek társaságában?! Persze gyakran nem tudják befejezni az étkezést, ilyenkor csomagolunk nekik.
Szerintem minden támogatást megérdemelnek, akik ilyen munkát végeznek” –mondta a mosolygós igazgatónő.

EMBERIBB GESZTUSSAL RÉGEN TALÁLKOZTUNK!!

FANTASZTIKUS,BÁR MINDEN NAP ILYEN HÍREKET OLVASHATNÁNK!

Hirdetés:

Leave a comment