FIGYELEM! Rengeteg embert keresnek: 217500 forintos fizetés, 8 általános is elég!!!! Betanítanak és a tanfolyma idejére is fizetés jár!!!!

Hirdetés:

A képzés fél éves, de már a tanfolyam ideje alatt is jár fizetés.Villamosvezetőket keresnek nagy számban!

ELŐFELTÉTELEK
Jelentkezés feltételei:

büntetlen előélet (erkölcsi bizonyítvány)
általános iskolai végzettség (8. osztályos bizonyítvány)
betöltött 20. életév
orvosi alkalmasság
Nem vehető fel:

orvosi alkalmatlanság esetén – pl.:
színtévesztés
nem kezelt magas vérnyomás
többdioptriás szemüveg szemtengelyferdüléssel
pozitív drogteszt
akinek rendezetlen pótdíjtartozása áll fenn a BKV felé az előszűrőre történő visszahívás napjáig
aki korábban a BKV-tól rendkívüli felmondással vagy végkielégítéssel távozott
FELVÉTELI ELJÁRÁS
1. jelentkezéshez regisztráljon a villamosoktatas.hu/jelentkezes oldalon

2. a regisztrációt és a bejelentkezést követően töltse fel fényképes önéletrajzát

3. az előkövetelmények maradéktalan teljesítése esetén a megadott e-mail címre értesítést küldünk a felvételi előszűrő lehetséges időpontjairól

4. a megfelelő időpont kiválasztása után a megadott helyszínen, kipihent állapotban jelenjen meg

A felvételi előszűrőn személyazonosító igazolványra, lakcímkártyára, TAJ-kártyára, valamint íróeszközre lesz szüksége. Adategyeztetés után ügyességi és koncentrációs készséget mérő feladatokat kell megoldania.

Az előszűrőn minden jelentkezőnek aláírásával kell igazolnia, hogy e tájékoztató tartalmával tisztában van, és a benne foglaltakat tudomásul vette, elfogadja.

Az előszűrőn jó eredményt elért jelentkezőket vasút-egészségügyi orvosi alkalmassági vizsgálatra hívjuk vissza. Ezt a vizsgálatot jogszabály írja elő. A vizsgálat költségeit Társaságunk téríti. Az orvosi vizsgálat helyszínéről és időpontjáról a felvételi előszűrőt követően, személyre szólóan adunk tájékoztatást a továbbjutott jelentkezőknek. Az orvosi vizsgálat általában 2 napot vesz igénybe.
TANFOLYAM
Sikeres felvételit követően a tanfolyam az előzetesen meghirdetett időpontban indul. A tanfolyam tervezett teljes időtartama kb. 7 hónap, melyből 3,5 hónap elméleti, és a létszámtól függően újabb kb. 3,5 hónap gyakorlati képzést jelent.

Hirdetés:

A tanfolyam munkarendje: nappali képzés. Az elméleti órákat munkanapokon 7:00–14:20 között tartjuk, míg a gyakorlati foglalkozások 8 órás munkarendben mind délelőttös, mind délutános, illetve esetenként éjszakás munkarendben is történhetnek, előre kiadott beosztás alapján.

Az óralátogatás a tanfolyam teljes időtartama alatt kötelező, a hiányzásokat pótolni kell.

A tanfolyam során az ismeretek elsajátításához szükséges tankönyveket, jegyzeteket, dokumentumokat a tanulók számára biztosítjuk. Ezeket a tanfolyamon részt vevők kötelesek a szolgálati idejük teljes tartama alatt megőrizni és megóvni.

A tanfolyam alatt más főállású munkaviszony nem tartható fenn.

Bérezés a tanfolyam idején:
a tanfolyam elméleti része alatt bruttó 180 000 Ft
a tanfolyam gyakorlati része alatt bruttó 217 500 Ft
Nemcsak önálló járművezetőként, hanem már a tanfolyam alatt is elvárás a felelősségteljes szolgáltatói magatartás. Szabályos munkavégzés esetén az önálló járművezető minőségi prémiumra jogosult.

A tanfolyam 7 modulból épül fel. Az egyes modulok zárásaként hatósági vizsgát kell tenni. A soron következő modul csak sikeres hatósági vizsgát követően kezdhető el. A modulok több különböző tantárgyat foglalnak magukban. A tárgyak között található többek között: munka- és tűzvédelem, elsősegély-nyújtási ismeretek, általános vasútszakmai ismeretek, műszaki ismeretek, vonatkozó jog- és közlekedési szabályok (pl. KRESZ, Jelzési és Forgalmi Utasítás), általános vasútijármű-ismeret, járműtípus ismeret, tanulójáraton történő vezetési gyakorlat, útvonalismeret, illetve az önálló munkavégzéshez szükséges felügyelet melletti vezetési gyakorlat.Forrás:http://uj.villamosoktatas.hu
WRITER

Hirdetés:

Leave a comment