Új, 5-10-20%-os kedvezmény a MÁV-nál, ami neked is jár – Mit kell tenni, hogy igénybe vehesd? MUTATJUK!

Hirdetés:

Vadonatúj, 5-10-20%-os kedvezmények a vonatokon, a MÁV-nál, amik NEKED IS JÁRNAK!!! Mutatjuk mit kell tenned, hogyan veheted igényben az akár 20%-os kedvezmény! Fontos tudnivalók itt >>> HIVATALOS MÁV INFORMÁCIÓK!

Új, 5-10-20%-os kedvezmény a MÁV-nál, ami neked is jár – Mit kell tenni, hogy igénybe vehesd?

Vasúti kedvezmények mindenki kedvére – 5, 10, vagy akár 20%!
Jegykiadó automatákA meglévőek mellé 2017. december 10-től újabb kedvezményeket vezettünk be az elektronikus csatornákon értékesített belföldi menetjegyekre. Célunk a korszerű értékesítési csatornák népszerűsítése, utasaink kényelmének fokozása, és kedvezményeinkkel a vasúti utazás még vonzóbbá tétele.

Az automatákból vásárolt jegyek öt, az online vásárolt és otthon kinyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek tíz százalékkal váltak olcsóbbá a decemberi menetrendváltástól. Egyes alacsonyabb kihasználtságú járatainkra szóló e-vonatjegyek árát ötödével csökkentettük.

E-vonatjegyJegykiadó automata? –5%!

Utasaink öt százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg, vagy vehetik át jegyeiket jegykiadó automatából. A díjcsökkenés nemcsak az alaptarifában, hanem az egyéb kedvezményekre, felárakra is érvényesíthető.

E-vonatjegy? –10%!

Hirdetés:

Az otthon kinyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek a korábbi három helyett már tíz százalékkal alacsonyabb áron válthatók meg.

Korai vagy késői indulás? –20%!

MenetrendRugalmasan tudja megválasztani utazási idejét? Vonatozzon kényelmesen kevésbé kihasznált járatainkon, és még spóroljon is menetjegye árából 20%-ot!

A nyári menetrendi időszakra bevezetett e-Balaton és e-Velence kedvezményeket kiterjesztettük, és 15% helyett már 20% kedvezményt biztosítunk a kedvezménykörbe bevont járatokra még több vasútvonalon. A menetrendi keresőben @ jellel jelölt vonatokra váltott e-vonatjegyekre 20%-os kedvezményt adunk.

A nagyarányú kedvezménnyel a Budapest–Szombathely / Zalaegerszeg, Budapest–Tapolca, Budapest–Balatonszentgyörgy–Nagykanizsa / Keszthely, Budapest–Pécs, Budapest–Eger / Sátoraljaújhely, Budapest–Záhony, Budapest–Lőkösháza, Budapest–Szeged viszonylatokon legalább 100 kilométer távolságra közlekedő egyes vonatok utasai élhetnek.

A kedvezmények bérletvásárlásnál nem vehetők igénybe, de a GYSEV szolgáltatásaira is érvényesek.

Forrás :https://www.mavcsoport.hu

WRITER

Hirdetés:

Leave a comment