SZUPER TÁMOGATÁST JELENTETTEK BE! Jegyescsomagot kapnak a házasulandók! Az anyakönyvvezetők a házassági szándékukat bejelentő fiatal pároknak.Mutatajuk mi lesz benne >>>

Hirdetés:

Több ezren kaptak jegyescsomagot az elmúlt egy évben

Több ezren kapták meg eddig a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) egy éve bevezetett jegyescsomagját – közölte a civil szervezet alapítója az M1 csatorna műsorában.

Király Nóra kiemelte, hogy hamarosan egy párkapcsolati tesztfüzettel bővül a csomag, de folyamatosan szeretnék bővíteni a doboz tartalmát. Mivel a Ficsak – elmondása szerint – a családalapítás elkötelezett híve, a házasság hete alkalmából idén egy online játékot hirdettek meg.

A játék során már házas fiatalokat kérnek arra, hogy töltsenek fel képeket magukról egy közösségi oldalra. Ezzel szeretnének példát mutatni, hogy a fiatalok merjenek belevágni a házasságba – fűzte hozzá.

Hirdetés:

Az “útravaló jegyescsomagot” már 11 önkormányzatnál adják át az anyakönyvvezetők a házassági szándékukat bejelentő fiatal pároknak.

A jegyescsomag díszdobozában egyebek mellett egy jegygyűrűpárnát, egy “esküvői munkafüzetet”, a Jövőnk könyve – házasságra hangolva című könyvet, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának házasulandókat érintő tájékoztató kiadványait helyezték el.Forrás : hirado.hu

WRITER

Hirdetés:

Leave a comment