Jó hír több százezer magyar dolgozónak! Napokon belül érkeznek a megemelt fizetések! Sokan kapnak többet, mint amire számítottak! Részletek itt >>>

Hirdetés:

Sok százezer magyar számára érkezik a napokban megemelt fizetés

Különböző szakmákban sok százezer magyar ember számára érkezik a napokban megemelt fizetés. A kormány ezzel újabb fontos lépéseket tesz annak érdekében, hogy mindenkinek megérje dolgozni Magyarországon, és mindenki megkapja a kellő megbecsülést a munkájához.

A Miniszterlenöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba hangsúlyozta: a béremelésekre a magyarok munkája mellett a gazdaság jó teljesítménye és az adócsökkentések miatt van lehetőség, és a családtámogatások is segítik az embereket.

Hirdetés:

Magasabb bért kapnak a rendvédelmi dolgozók, a felsőoktatásban dolgozók, állami vállalatok dolgozói, pl. a postások vagy a vasutasok is.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott: Mi a jövőben is azon leszünk, hogy életpályamodellekkel, célzott béremelésekkel, adócsökkentésekkel és a családtámogatási rendszer bővítésével mindenki tehessen további lépéseket a saját életében. Mint mondta: Azt szeretnék elérni, hogy Magyarország erősödése minden család számára kézzelfoghatóan a mindennapok során is érzékelhető tény legyen.Forrás : hirado.hu

WRITER

Hirdetés:

Leave a comment