Napi netto 9 ezer forintos napidíjért keresnek alkalmazottakat betanított munkára! Semmilyen végzettség nem kell, 180 ezer forintos a garantált bér! Részletek itt >>>

Hirdetés:

FIGYELEM! NAPI NETTO 9 EZER FORINTOS NAPIDÍJÉRT KERESNEK DOLGOZÓKAT! HAVI 180 EZRES GARANTÁLT BÉR! NEM KELL HOZZÁ VÉGZETTSÉG, SZAKKÉPZETTSÉG!

Havi nettó 180 ezer forintos garantált bér, napi 9 ezer forintos napidíj..tényleg annyira rossz bér ez Magyarországon? Sokan 100-110 ezer forintért dolgoznak nettóban.

Nap, mint nap mást se hallunk, hogy óriási a munkaerőhiány az országban, elfogytak a  szakemberek, a nagy tudású diplomások és az ambiciózus fiatalok.Akár ezt alá is írhatjuk, de most olyan munkáról beszélünk napi 9 ezerért, amit  akár szakképzettség nélkül, némi betanítással, 8 általánossal is el lehet látni…

Egy igen jó forgalommal rendelkező budapesti étterem tulaja nyilatkozott az ügyben, lesújtó hírekkel szolgált, elképesztő mennyiségű telefonra és állásinterjúra volt szükség, ahhoz, hogy egyetlen mosogatót találjanak  a konyhára.A jelentkezés módja is már megdöbbentő volt a  tulaj számára, ugyanis  a jelentkezők 10%-a mindössze egy visszahívós sms-t küldött, azzal kívánt jelentkezni a munkára, illetve így kívánta jelezni, hogy érdekli a munka.Nos amellett, hogy alapvető emberi műveltség, hogy ha egy állásajánlatra jelentkezem, akkor az a minimum, hogy telefonálok, vagy ha az önéletrajzomat is kérik, akkor e-mailben jelentkezem, nem pedig a  tulajtól vagy a HR-estől várom el, hogy a saját költségére engem felhívjon…elvégre is én keresek munkát…Ne kövessük el ezt a hibát, mert ebből sok jó nem fog kisülni, a legtöbb helye az ilyen jelentkezőkkel már eleve nem is foglalkoznak!

Hirdetés:

 

További döbbenetes számokról számolt be az étterem tulaja >>> 150 jelentkező volt a  mosogatói állásra, a tulaj azt kérte tőlük, hogy menjenek be személyesen, nézzék meg az éttermet és ott személyes is tudnak néhány szót váltani, mindössze 25 ember ment el…ebből csupán 4 fő volt az, akik a  próbanapon is megjelentek, pedig a 9 ezer forintos napidíjjal arra a napra is bejelentették őket!

Az új kollégának egyébként a 140-180 ezer forintot ajánlottak, függően attól, hogy az adott hónapban hány napot dolgozik. Munkaidő alatt pedig étkezés is jár.

A cikk a penzcentrum.hu értesülése alapján készült.

Írta : admin

Hirdetés:

Leave a comment