Figyelem! Vasárnaptól nagyon drasztikus változás jön az időjárásban! Erre készüljetek – kiadták a legfrissebb előrejelzést! >>>>

Hirdetés:

Vasárnaptól drasztikusan megváltozik az időjárás, erre kell készülni!

Pénteken délelőtt borult lesz az ég. Szórványosan várható eső, zápor, a magasabban fekvő területeken havas eső is előfordulhat. Délután sok lesz a felhő felettünk. Szórványosan, ismétlődő jelleggel készülhetünk esőre, záporra. A magasabban fekvő területeken havas eső, hózápor is lehet. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között alakul.

Szombaton eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. A nap első felében keleten és délen még lehet szórványos eső, havas eső, délután számottevő csapadék már nem várható. Az északnyugati szél erős lesz. 1, 6 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap a napos délelőttöt követően helyenként megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem várható. Változó irányú szél lesz. 1, 6 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hirdetés:

Hétfőn borult, párás időre kell készülni, említést érdemlő csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 6 fok között alakul.

Kedden borongós, felhős időre van kilátás. Elszórtan hószállingózás előfordulhat, nagy csapadék azonban nem várható. Megélénkül az északi szél. -1, 4 fokra melegszik a levegő.

Szerdán borult lesz az ég, legfeljebb északon vékonyodhat el némi időre a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Megerősödik az északnyugati szél. -3, 2 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön szakadozik, csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Csapadék nem alakul ki. Élénk északnyugati szél mellett -2, +2 fokos legmagasabb hőmérsékleteket mérhetünk.Forrás : http://www.idojaras.hu

WRITER

Hirdetés:

Leave a comment